Duurzame Bio Recycle Laadpaal borden in de MRA-regio

Lees in deze blog onze samenwerking met Vattenfall InCharge!

Laadpaal borden

We zijn verheugd om onze recentelijke samenwerking met Vattenfall InCharge aan te kondigen! Gedurende de komende vier jaar zullen we onze duurzame Bio Recycle Laadpaal borden leveren in de MRA-regio (Noord Holland, Utrecht en Flevoland). Met dit initiatief willen we bijdragen aan een groenere toekomst en een aanzienlijke CO2-reductie realiseren.

Duurzame- en mileuvriendelijke laadpaal borden

Onze duurzame laadpaalborden dragen bij aan een aanzienlijke CO2-reductie. Door gebruik te maken van 100 procent gerecyclede materialen én dit materiaal volledig circulair blijft, verminderen we de impact op het milieu zonder concessies te doen aan de kwaliteit en functionaliteit van de borden. Opladen is nog nooit zo milieuvriendelijk geweest!

Plaatsing van de laadpaal borden

De eerste borden worden begin september geplaatst in de MRA-regio. In de loop van de komende vier jaar zullen er meer borden volgen, waardoor er een uitgebreid netwerk van duurzame laadpunten ontstaat.

Voordelen voor de regio

Met de introductie van onze Bio Recycle Laadpaalborden bieden we niet alleen een duurzaam alternatief voor traditionele laadpunten, maar dragen we ook bij aan een groenere toekomst. Door te investeren in duurzame infrastructuur maakt de MRA-regio een belangrijke stap richting een klimaatneutrale samenleving.

Met onze duurzame Bio Recycle Laadpaalborden willen wij een significante CO2-reductie realiseren en bijdragen aan een groenere toekomst voor de regio. Wij zijn enthousiast om begin september de eerste borden te plaatsen en zo bij te dragen aan een duurzamer en milieuvriendelijker Nederland.